Yhteydenotto

Kiitos, että harkitsette juuri minua ikuistamaan tärkeät hetkenne!

Ota yhteyttä tai varaa kuvaus täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Voit lukea täältä mitä kuvausta varatessa on hyvä ottaa huomioon.

Muuttuneen elämäntilanteemme vuoksi kuvaan pääsääntöisesti loppuviikosta.

Yhteydenottolomake

Halutessasi voit kertoa viestikentässä mistä kuvauksesta olet kiinnostunut. Pyrin vastaamaan viesteihin kahden arkipäivän sisään. Tarkistathan yhteystietosi ennen viestin lähetystä.

Tietosuojaseloste

Sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla. Lue lisää Googlen tietosuojasta ja ehdoista.

Studioni sijaitsee osoitteessa:

Vihdinkatu 6 C as. 5, 1. krs.
15100 LAHTI
Katso reitti

Hyvä tietää

Newborn-kuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin jo odotusaikana. Kuvausaika varataan lasketun ajan mukaan, mutta kuvauspäivä sovitaan vasta sitten, kun vauva on syntynyt. Kuvaus sujuu yleensä parhaiten, kun vauva on 5-14 päivän ikäinen. Mikäli vauva syntyy ennenaikaisesti, kuvaus toteutetaan yleensä, kun raskaus olisi ollut täysiaikainen eli rv 37+ ja kun vauvan sekä äidin vointi sen sallii. Toisinaan vanhemmat havahtuvat newborn-kuvaukseen vauvan ollessa jo yli kahden viikon ikäinen. Kuvaan mielelläni tässä tapauksessa myös alle 2kk ikäisen vauvan, mutta huomioithan, että kuvaus toteutetaan hieman eri tavalla.

Lapsikuvaus toteutetaan lapsen ollessa 3kk ylöspäin. Suosittelen ottamaan kuvaukseen mukaan pientä naposteltavaa sekä juotavaa. Lapsikuvaukseen on saatavilla 6kk-1.5v ikäisille lapsille lainavaatteita kuvausten ajaksi. Lainavaatteita voi tulla sovittamaan etukäteen sopimuksen mukaan.  

Odotusajankuvaus kannattaa varata raskausviikoille 28-34. Tällöin äiti on yleensä vielä hyvävointinen sekä pyöreä vatsa näkyy jo selvästi, mutta loppuraskauden turvotusta ei vielä ole. Kuvausvaatteissa tärkeintä on, että odottavalla äidillä on mahdollisimman hyvä olla! Kuvausvaatteiksi olisi hyvä valita jotakin sellaista, jossa pyöreän vatsan muoto tulee esille. Tällähetkellä studiossani on yksi lainavaate odotusajankuvauksiin, jota voit halutessasi tulla sovittamaan etukäteen sopimuksen mukaan. Lisäksi puolisosi tullessa mukaasi kuvauksiin, suosittelen kiinnittämään huomiota vaatteiden sävyyn, jotta ne olisivat yhteneväiset. Voit ottaa kuvauksiin rekvisiitaksi mm. vauvan kengät tai ultraäänikuvan.

Hääkuvaus tulee varata jo hyvissä ajoin, suosittelen varaamaan kuvauksen viimeistään puoli vuotta ennen häitä. Hääkuvausta varatessasi sinulla olisi hyvä olla tiedossa hääpäivä sekä paikkakunta, jossa vihkiminen ja hääjuhla ovat. Tarkemmat tiedot tulisi olla tiedossa kuvaussopimusta tehdessä. Hääkuvausta varatessasi otan varausmaksun, jonka hinta on 100€. Loput kuvausmaksusta maksetaan kokonaisuudessaa ennen häitä, mutta tämän saa myös osamaksuna sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat kuvausta varatessasi.

Sairastapauksessa pyydän peruuttamaan kuvausajan viimeistään kuvauspäivänä klo 8 mennessä tekstiviestillä numeroon 044 515 5011. Peruuttamatta jääneestä kuvausajasta veloitan koko kuvaushinnan.

Kuvausmaksu maksetaan kuvauksen yhteydessä pankki-/luottokortilla tai käteisellä. Mahdolliset lisäkuvat laskutan jälkikäteen sähköpostitse.