Yhteydenotto

Kiitos, että harkitsette juuri minua ikuistamaan tärkeät hetkenne!

Ota yhteyttä tai varaa kuvaus täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake. Voit lukea täältä mitä kuvausta varatessa on hyvä ottaa huomioon.

Muuttuneen elämäntilanteemme vuoksi kuvaan pääsääntöisesti loppuviikosta.

Yhteydenotto­lomake

Halutessasi voit kertoa viestikentässä mistä kuvauksesta olet kiinnostunut. Pyrin vastaamaan viesteihin kahden arkipäivän sisään. Tarkistathan yhteystietosi ennen viestin lähetystä.

 

  Tietosuojaseloste

  Sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelulla. Lue lisää Googlen tietosuojasta ja ehdoista.

  Studioni sijaitsee osoitteessa:

  Vihdinkatu 6 C as. 5, 1. krs.
  15100 LAHTI
  Katso reitti

  Hyvä tietää


  Newborn-kuvaus
  kannattaa varata hyvissä ajoin jo odotusaikana. Kuvausaika varataan lasketun ajan mukaan, mutta kuvauspäivä sovitaan vasta sitten, kun vauva on syntynyt. Kuvaus sujuu yleensä parhaiten, kun vauva on 5-14 päivän ikäinen. Mikäli vauva syntyy ennenaikaisesti, kuvaus toteutetaan yleensä, kun raskaus olisi ollut täysiaikainen eli rv 37+ ja kun vauvan sekä äidin vointi sen sallii. Toisinaan vanhemmat havahtuvat newborn-kuvaukseen vauvan ollessa jo yli kahden viikon ikäinen. Kuvaan mielelläni myös alle 7kk ikäisen vauvan, mutta kuvaus toteutetaan vauvan iän mukaisesti.

  Lapsikuvaus toteutetaan lapsen ollessa 8kk ylöspäin. Suosittelen ottamaan kuvaukseen mukaan pientä naposteltavaa sekä juotavaa.  

  Odotusajankuvaus kannattaa varata raskausviikoille 28-34. Tällöin äiti on yleensä vielä hyvävointinen sekä pyöreä vatsa näkyy jo selvästi, mutta loppuraskauden turvotusta ei vielä ole.

  Hääkuvaus tulee varata jo hyvissä ajoin, suosittelen varaamaan kuvauksen viimeistään puoli vuotta ennen häitä. Hääkuvausta varatessasi sinulla olisi hyvä olla tiedossa hääpäivä sekä paikkakunta, jossa vihkiminen ja hääjuhla ovat. Tarkemmat tiedot tulisi olla tiedossa kuvaussopimusta tehdessä. Hääkuvausta varatessasi otan varausmaksun, jonka hinta on 100€. Loput kuvausmaksusta maksetaan kokonaisuudessaa ennen häitä, mutta tämän saa myös osamaksuna sopimuksen mukaan. Lisätietoja saat kuvausta varatessasi.

  Sairastapauksessa pyydän peruuttamaan kuvausajan viimeistään 24h ennen kuvausaikaa tekstiviestitse numeroon 044 515 5011. Peruuttamatta jääneestä kuvausajasta veloitan koko kuvaushinnan.

  Kuvausmaksu maksetaan kuvauksen yhteydessä pankki-/luottokortilla. Mahdolliset lisäkuvat laskutan jälkikäteen sähköpostitse.